:::::CARA2 NAK UPLOAD PIC ANDA KAT SINI:::::

Go down

:::::CARA2 NAK UPLOAD PIC ANDA KAT SINI:::::

Post  ::M.4.L:: on Fri Dec 18, 2009 2:16 am

ok...kat sini aku nak terangkan care2 nak upload pic dalam thread ni...senang jek

1st..korang kene upload pic korang yg dah ade dlm laptop or pc korang.Sila klik di "host an image" seperti dibawah dan klik browse utk memilih pic2 yg anda berkenan





2nd...setelah memilh pic yg berkenan klik di "host it" kemudian gambar seperti di bawah akan tertera..lepas tu anda perlu klik "copy" utk bahagian "image"



3rd...korang klik kat lambang yg dlm pic kat bawah ni



dan paste URL yg korang copy td...

lasty..apa lagi..send sajah....

so kpd mereka yg tak geti2 or tak paham lg...lu pikir la sendri...peace y'all

avatar
::M.4.L::
Moderator
Moderator

Posts : 30
Reputation : 2
Join date : 2009-12-17
Age : 36
Room : johor:3

View user profile

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum