tahniah!! takziah!! congrats!! chaiyokk!! hepy bufday!!

Go down

tahniah!! takziah!! congrats!! chaiyokk!! hepy bufday!!

Post  _k.r.y.p_ on Thu Dec 17, 2009 12:42 am

Very Happy huhuhuhuhu tahniah tuk kali ke dua.. adeihhh xpe2 Very Happy belajar dari kesilapan semoga tak berlaku lagi banned untuk kali ke 2 Razz

ok aku teruskan dengan ucapan tahniah untuk the next jb3 o20 forum ni.. di atas kerjasama admin & mod.. kita telah berjaya menghasilkan lagi the 2nd forum.. huuhuhu.. cheers

king so aku ulang lagi eh.. ni forum untuk semua user or chatter masuk.. xde sekatan atau had.. suami, isteri, ayah & ibu, adik badik, gf or bf sume leh masuk Laughing .. dengan itu marilah kita sama2 jage forum ini bebaik..jangan cemarkan forum ini dengan maki-makian, cerita2 lucah, spam, kutuk mengutuk & apa je perkara negatif yg boleh melibatkan ape2 tindakan yg kita tak mau berlaku lagi alien

akhir kata dari aku No ayah kau ayah aku, mak kau mak aku, kita sume da mcm 1 family.. so enjoy dis forum as a biggest family in chat coomunity.. sunny cheers

assalamualaikum afro
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

family

Post  ayu82 on Thu Dec 17, 2009 11:10 am

Assalammualaikum...

terharu aku mbaca ayat kryp... mak ko mak aku... ayah ko ayah aku.... tak sangka kita ni leh jd satu family... hope smua ni akan kekal slama nye.... if ada masalh kita duduk stable bincang bsama... jgn jatuh kan sesama sdiri... mcm mna pun stihap kejahatan mesti ada satu kebaikan yg terselit.... so kita renung2kan lah ye...... kita jaga room ni seperti kita jaga dr kita.... jgn cemarkan nye dgan bnda2 yg tak berfaedah..... enjoy k smua..... have fun...

salam rindu dr saya

Lidya_ayu82 Smile
[b]
avatar
ayu82
Jr.Members
Jr.Members

Posts : 11
Reputation : 4
Join date : 2009-12-17
Age : 36
Room : Johor

View user profile

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum