saya ADALAH saya

Go down

saya ADALAH saya

Post  fir_botak on Fri Jan 08, 2010 12:46 am

Asalamualaikum semua...saya fir_botak...saya baru join nie forum...terlebih dahulu saya amat berbangga dpt join nie forum hehehheehe....semoga ikatan jauh dari tambak yeeeee tak henti setakat di ym aje ye.....dalam ym saya pakai id messy ...botak_fir...kalau kat room mcm2 lah tapi saya lepak kat jb7 aje eheheheheh sekian dari saya apa2 comment jangan tak comment....hehehheeehe Very Happy bounce

fir_botak
Members
Members

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 2010-01-08
Age : 31
Room : mana-mana room

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ADALAH saya

Post  _k.r.y.p_ on Fri Jan 08, 2010 1:09 pm

hahahaha.. welkam bro... bytheway wanna thanks to u coz joining ours forum.. semoga hubungan gerek gerek sehhh menjadi makin ukhwah.. ape2 pon bro rajin2 la sign in dlm forum k.. bg kerja sama secukup nya & baca rules dlm ni k Very Happy tongue

thanks once again Embarassed
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: saya ADALAH saya

Post  ::M.4.L:: on Fri Jan 08, 2010 3:07 pm

salam....welcome to JB3-over20 forum...thanks coz support forum ni...so aku harap dapat la kite jage forum ni sesame yek....ape2 pon kalo nak buat post or thread rajin2kan la mate tu bace rules kat sini...no spam,no trojan link ok....lastly enjoy.....peace y'all Very Happy
avatar
::M.4.L::
Moderator
Moderator

Posts : 30
Reputation : 2
Join date : 2009-12-17
Age : 35
Room : johor:3

View user profile

Back to top Go down

Re: saya ADALAH saya

Post  Pil on Wed Sep 01, 2010 11:58 pm

welkam welkam....rajin2 la masuk sini post la ape2 yang patut...jangan spam sudah...BANNED...hehehehe...
avatar
Pil
Sr.Members
Sr.Members

Posts : 30
Reputation : 0
Join date : 2009-12-15
Age : 33
Room : Yahoo

View user profile http://jb3-over20.forumotion.com

Back to top Go down

Re: saya ADALAH saya

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum