hanya satu keikhlasan !!

Johor 3 :: General :: Info

Go down

hanya satu keikhlasan !!

Post  _k.r.y.p_ on Mon Feb 15, 2010 8:02 pm

assalamualaikum all user..
kat sini aku just nk buat satu permintaan.. ntah la bg aku ni penting..
dan aku rase benda ni pon patut dilakukan sebagai satu hubungan keluarga yg erat..

aku just nk wat donation.. maksud aku sumbangan ikhlas dari kita.. untuk kawan kita yg sedang sakit..
aku rase korang pon tau kan.. donation ini hanya untuk meringan kan beban kawan kita..

xkira ape pon yg kita bg.. yg penting ikhlas.. aku harap2 benda ni berjalan..
dan cam biase la aku lantik kiss sebagai pemegang duit..

aku buat sume ni sbb aku syg sume kawan2 aku..

dats all..
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: hanya satu keikhlasan !!

Post  ::M.4.L:: on Tue Feb 16, 2010 10:48 am

salam all........ok kryp...ape2 pun tolong mention name org yg kite nak donate tu..die sakit pe?....pastu sape2 nak donate..leh bg secare bank in ke....ape ke....pade aku kalo ade info2 mcm ni lg memudahkan bg kwn2 lain..tq
avatar
::M.4.L::
Moderator
Moderator

Posts : 30
Reputation : 2
Join date : 2009-12-17
Age : 36
Room : johor:3

View user profile

Back to top Go down

Re: hanya satu keikhlasan !!

Post  _k.r.y.p_ on Thu Feb 18, 2010 2:50 am

::M.4.L:: wrote:salam all........ok kryp...ape2 pun tolong mention name org yg kite nak donate tu..die sakit pe?....pastu sape2 nak donate..leh bg secare bank in ke....ape ke....pade aku kalo ade info2 mcm ni lg memudahkan bg kwn2 lain..tq

opss sorie.. ok2.. aku btau lagi even ramai yg da tau

kawan kite yg sedang sakit tu korg panggil hani & id dlm ym dye honey_5212, mrs_5212 d.l.l.
aku rase kat sini aku xperlu btau sakit pe kot sbb tanpa izin pesakit..
aku takut tersakit kan ati dye kan..
tp aku rase mmg ramai da tau dye tu sakit..
ini just untuk meringan kan beban dye xkire la dlm ape2 motif pon..
tp bg aku baik hani gunakan buat operation..
so.. mohd sunkiss.. kalau akau da bace post ni.. kau lak post no acc kau eh..

ermm thanks all.. hanya tuhan je yg dpt membalas jasa baik u all Very Happy
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: hanya satu keikhlasan !!

Post  _Kiss_ on Sun Feb 21, 2010 1:13 pm

jantina suda tukar ka Very Happy Very Happy ermmm ok kalo korang nak bagi sumbangan boleh la bank in kan duit didalam akaun CIMB aku 01140001891205 ( liziana Mohd amin )....Bagi sesiapa yang Telah Bank In SumbanGan Dia Pm aku Kat Id YM aku n Bagitau aku.. bounce bounce ..n sumbangan itu aku akan kumpul Dan SerahKan Kepada PesaKit Tu.... Very Happy Very Happy Sama2lah Kita Doakan Pesakit Tu Tabah MengHadapi segalanya..Dan Cepat SemBuh..aminn Basketball Basketball
avatar
_Kiss_
Administrators
Administrators

Posts : 76
Reputation : 6
Join date : 2009-12-16
Age : 34
Room : Johor:3

View user profile http://jb3-over20.forumotion.com

Back to top Go down

Re: hanya satu keikhlasan !!

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


Johor 3 :: General :: Info

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum