bincang konvoi berhari raya 2010

Go down

bincang konvoi berhari raya 2010

Post  _k.r.y.p_ on Mon Sep 06, 2010 4:30 pm

jom kita bincang tarikh yg sesuai untuk kita berkonvoi beraya dari satu rumah ke rumah yg lain.. hehehe
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: bincang konvoi berhari raya 2010

Post  _Kiss_ on Tue Sep 07, 2010 5:41 pm

salammm.... Very Happy Very Happy hehehhe yahoooo..konvoii raya..ye..ye..ye bounce aku nek keja raya ke 6 Basketball Basketball so bagi tempoh tu aku pree dan aku beraya di jb jekk Basketball bounce so kalo nak g mana2 konvoi raya hello2 jek..insyallah aku followwww... sunny sunny
avatar
_Kiss_
Administrators
Administrators

Posts : 76
Reputation : 6
Join date : 2009-12-16
Age : 34
Room : Johor:3

View user profile http://jb3-over20.forumotion.com

Back to top Go down

Re: bincang konvoi berhari raya 2010

Post  ::M.4.L:: on Wed Sep 08, 2010 12:46 am

salam...haaa...bagus cadangan tu...masing2 bz kan...so aku rase time yg paling sesuai adalah weekend(sabtu & ahad)...hari2 biase pon boleh gak...tp wat malam laa...beraya dekat2 jek..area2 JB..aku hanya boleh cakap insyaAllah...kalo takde ape2 hal aku akan join...ok all...
avatar
::M.4.L::
Moderator
Moderator

Posts : 30
Reputation : 2
Join date : 2009-12-17
Age : 35
Room : johor:3

View user profile

Back to top Go down

Re: bincang konvoi berhari raya 2010

Post  _k.r.y.p_ on Wed Sep 08, 2010 10:51 am

erm.. btol2.. hari yg sesuai nk wat adelah weekend.. 20th - 22th of september aku ada kursus kat kl... anak harun punye HQ.. time2 raya buat kursus.. bustend tol.. lepas dari tarikh tu aku da free.. free to fly anywhere hahahaha.. so kite perlukan tarikh yg btol2 ni.. kalau melibat kan umah yg bnyk, kita kene buat jadual perjalanan pale bounce
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: bincang konvoi berhari raya 2010

Post  _Kiss_ on Thu Sep 09, 2010 12:03 am

Very Happy Very Happy en Mal affraid en.Hisyamudin jgn lupe duit Raya saye yek What a Face
avatar
_Kiss_
Administrators
Administrators

Posts : 76
Reputation : 6
Join date : 2009-12-16
Age : 34
Room : Johor:3

View user profile http://jb3-over20.forumotion.com

Back to top Go down

Re: bincang konvoi berhari raya 2010

Post  ::M.4.L:: on Thu Sep 09, 2010 12:25 am

ermmm cik kiss...kalo nak duit raye mintak kat encik Hisyamuddin tu yek..sebab die dpt bunos thn ni..saye tak dpt ape2...sekian terima kasih Very Happy
avatar
::M.4.L::
Moderator
Moderator

Posts : 30
Reputation : 2
Join date : 2009-12-17
Age : 35
Room : johor:3

View user profile

Back to top Go down

Re: bincang konvoi berhari raya 2010

Post  _k.r.y.p_ on Thu Sep 09, 2010 1:20 am

org yg da kene khawin mane leh dpt duit raya lagi Razz bounce
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: bincang konvoi berhari raya 2010

Post  _Kiss_ on Fri Sep 10, 2010 12:55 am

Embarassed org yang da kena kawen jek tapi lom kawen..leh dpt lagi pnmb bonus banyak... Basketball Basketball socso tak da bonus thn nie Very Happy Very Happy
avatar
_Kiss_
Administrators
Administrators

Posts : 76
Reputation : 6
Join date : 2009-12-16
Age : 34
Room : Johor:3

View user profile http://jb3-over20.forumotion.com

Back to top Go down

Re: bincang konvoi berhari raya 2010

Post  _k.r.y.p_ on Mon Sep 13, 2010 12:09 am

dei macha.. sini bukan untuk duit raya dei... amacam konvoi.. brape tarikh? 16 ok ke..?
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: bincang konvoi berhari raya 2010

Post  _Kiss_ on Mon Sep 13, 2010 4:06 pm

ok aku roger jek..tapi ramai ke nak join cheers cheers ..ape2 kompom awal2 affraid
avatar
_Kiss_
Administrators
Administrators

Posts : 76
Reputation : 6
Join date : 2009-12-16
Age : 34
Room : Johor:3

View user profile http://jb3-over20.forumotion.com

Back to top Go down

apa kata minggu nie 19th Sept 2010

Post  fir_botak on Mon Sep 13, 2010 4:23 pm

nie cadangan aku kita kluar pagi lah lagi pon aku org jauh kalau bejalan sampai ke malam takut kelam kabut...tak kan aku nak tido umah org musim hari raya...jadi kena plan2 baik2 kerna banyak umah yg ingin kita pergi lah....lagi satu bagi tahu umah2 yg hendak kita pergi jangan semua umah masak:)) perghh takut membazir:))

fir_botak
Members
Members

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 2010-01-08
Age : 31
Room : mana-mana room

View user profile

Back to top Go down

On je....

Post  bOb_marLu on Mon Sep 13, 2010 7:55 pm

aku pOn macam sOkOng ngan tarikh kOrang,
tapi aku nak menumpang jer saper yg ader kekOsOngan transpOrt,
biaser la gue nggak punya transpOrt,tu yg nak menumpang jer,
infOrm balik er kat aku kOrang2.... What a Face
avatar
bOb_marLu
Members
Members

Posts : 4
Reputation : 0
Join date : 2009-12-16
Age : 36
Room : JohOr 3

View user profile

Back to top Go down

Re: bincang konvoi berhari raya 2010

Post  _k.r.y.p_ on Tue Sep 14, 2010 2:57 am

fir_botak wrote:nie cadangan aku kita kluar pagi lah lagi pon aku org jauh kalau bejalan sampai ke malam takut kelam kabut...tak kan aku nak tido umah org musim hari raya...jadi kena plan2 baik2 kerna banyak umah yg ingin kita pergi lah....lagi satu bagi tahu umah2 yg hendak kita pergi jangan semua umah masak:)) perghh takut membazir:))

19 hb hari ape eh... sbb 18 kak ya kawin kan.. kalau kau free pada 16 hb leh kita g hari tu botak..
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: bincang konvoi berhari raya 2010

Post  _k.r.y.p_ on Tue Sep 14, 2010 9:59 pm

confirmation... tarikh da di tetapkan.. pada 16 hb pagi.. start di rumah safura jalil.. dan seterusnye.. so rumah2 yg kita akan pegi seperti rumah aku, rumah bob & angah, rumah topeq, rumah kiss, rumah rat, rumah ijan, rumah mal & akim.. rumah sape lagi eh.. nnt ingat kan la nk g umah sape... cheers
avatar
_k.r.y.p_
Moderator
Moderator

Posts : 62
Reputation : 5
Join date : 2009-12-16
Age : 32
Room : johor : 3

View user profile http://www.apewebsiteponxde@tunlekir.com.my

Back to top Go down

Re: bincang konvoi berhari raya 2010

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum