Search Forum JB3 Dari Google.

Johor 3 :: General :: Info

Go down

Search Forum JB3 Dari Google.

Post  Pil on Sat Nov 13, 2010 6:04 pm

ok geng....kepada sesape yang malas sangat nak ingat ke terlupa ke saje2 buat lupe ke link / url forum ni.....kat sini aku tunjuk cara paling malas la ye.....

No1 :-


No2 :-


klik yang atas sekali tu.. ( PORTAL )
boleh paham.?
kalau tak paham gi amik kelas computer bagi paham...
Razz

p/s: tu aku try search pakai pc aku la...tak tau la pc korang boleh dapat ke tak...tapi aku rasa boleh dapat...sebab dari google..
avatar
Pil
Sr.Members
Sr.Members

Posts : 30
Reputation : 0
Join date : 2009-12-15
Age : 33
Room : Yahoo

View user profile http://jb3-over20.forumotion.com

Back to top Go down

Back to top


Johor 3 :: General :: Info

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum